I have servers when manually run 

slmgr /ato

it shows error message after a few seconds, that can not connect to it. However it is ok to Ping the KMS server.

 

After a quick research I found it is TMG blocking the port. Created a custom port KMS 1688. 

Create a Access rule to enable this port. After that the KMS is working.

 

From: Local network

Destination: KMS Server or anywhere

Protocol: Outbound TCP1688

Condition: All Users

 

Reference:

http://forums.isaserver.org/KMS_Activation_on_TMG_server/m_2002101814/tm.htm

About Lei

I am an IT specialist with over 10 year experience - years on Automation, on-Premise or Azure.

I am happy to develop however never want be a full time developer. Only do what I have to do. If it has to be PowerShell,HTML, PHP, CSS, C#, VBS or JS, front end or backend, so be it, doesn't matter!

Spent years with Windows, SCCM, SharePoint, SQL and Exchange servers. For last several years, I have been actively working under On Premise > Azure environment.

THERE IS NO WAY BACK!!!

Current Certificates:
    Microsoft® Certified-
  • -Enterprise Administrator
  • -Database Administrator
  • -SharePoint Administrator
  • -Administering and Deploying SCCM 2012
Red Hat Certified Technician
ITIL V3 Foundation - Practitioner

Working on Azure Certificates now and hopefully they can stop upgrading their questions one day! GIVE ME A BREAK!

Contact Lei

Name *
Email *
Comments *

Traffic since 10/08/2016

Today13
Yesterday83
This week637
This month1933
Total416293

Visitor Info

  • IP: 54.221.73.186
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown

Who Is Online

1
Online

2017-12-17

Login