We are trying to migrate the mailbox back to our Exchange 2010 for some reason. It was successfully migrated from 2010 database to 2013 database, however when try to move it back use the same procedure, it fails. 

Finally I found answer from here:

 

http://community.spiceworks.com/topic/653221-move-2013-mailboxes-back-to-2010

 

Thanks for 

andrew8894 

 

Bascially. you need delete the other migration batches showed up on the same page that is related  to the current mailbox, even they are showing completed, you still need delete each of them, weired? yes. However it works.

 

Cheers!

 

 

About Lei

I am an IT specialist with over 10 year experience - years on Automation, on-Premise or Azure.

I am happy to develop however never want be a full time developer. Only do what I have to do. If it has to be PowerShell,HTML, PHP, CSS, C#, VBS or JS, front end or backend, so be it, doesn't matter!

Spent years with Windows, SCCM, SharePoint, SQL and Exchange servers. For last several years, I have been actively working under On Premise > Azure environment.

THERE IS NO WAY BACK!!!

Current Certificates:
    Microsoft® Certified-
  • -Enterprise Administrator
  • -Database Administrator
  • -SharePoint Administrator
  • -Administering and Deploying SCCM 2012
Red Hat Certified Technician
ITIL V3 Foundation - Practitioner

Working on Azure Certificates now and hopefully they can stop upgrading their questions one day! GIVE ME A BREAK!

Contact Lei

Name *
Email *
Comments *

Traffic since 10/08/2016

Today13
Yesterday83
This week637
This month1933
Total416293

Visitor Info

  • IP: 54.221.73.186
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown

Who Is Online

1
Online

2017-12-17

Login